OVER SPREKER JUUL 

 OPTEAMISER TEAMWORK, OPTIMISER WERKGELUK, REALISTISCH OPTIMIST

Het gedrag én het denken van mensen heeft Juul van den Boomen altijd al gefascineerd. Vooral op het werk, omdat zij zag dat daar jammergenoeg, veel te vaak energie en werkplezier verloren gaat. En dus potentieel onbenut blijft. Daarom helpt ze sinds 2008, na een loopbaan in het bankwezen en als managementconsultant, als ‘OpTEAMiser’  medewerkers en teams om met meer werkplezier succesvoller samen te werken. Dat doet ze door groepscoaching, in teamtrajecten en door te spreken.

Omdat altijd weer blijkt dat onze kijk op de realiteit bepaalt of we (team)potentieel wel of niet benutten. en zich dat direct door vertaalt naar (team)succes en werkgeluk, schreef Juul in 2022 het boek: ‘Optimisme aan het Werk’, waarin ze wetenschappelijk onderbouwde, concrete tips geeft. Zónder daarbij ‘giftig positief’ te worden.

Het is Juul’s missie om  teams én medewerkers te helpen om soepeler en succesvoller, lichter en leuker (samen) te werken dan nu vaak het geval is. Hoe? Dat hoor je in haar keynote over ‘de Power van opTEAMisme’.

GUN JIJ JOUW TEAM MEER OPTIMISME EN TOPTEAMWORK?

KIES VOOR DE POWER  VAN OPTEAMISME!

Neem vandaag nog
contact op

Wil jij Juul inzetten als spreker voor één van jouw events? Of boek je liever een workshop?  Of, wellicht heb je een specifieke vraag en wil je een programma op maat? Neem dan hier contact op, dan zoeken we zoeken naar de optimale oplossing voor jouw vraag

Laat je meenemen in de kracht van optimisme en opteamisme!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven